Lue luonnehoroskooppi

Kaksoset

Kaksoset

21.5. - 21.6.

Kaksonen on usein puhelias ja valpas kyselijä, joka haluaa välittää tietoa muille ihmisille ja etsii perimmäistä totuutta, usein pelkästään huvin vuoksi. Kaksonen on monipuolinen ja älykäs ja hänen karismansa vetoaa muihin ihmisiin. Mikään toinen tähtityyppi ei ole näin kontaktikykyinen ja rakastettu loistavana seuraihmisenä. Kaksonen on kiinnostunut keksinnöistä ja saattaa ostaa mitä tahansa hetken mielenjohteesta. Kaksosella on asiaan kuin asiaan sarkastinen kommentti ja väittelee mielellään asioista.

Kaksonen hakeutuu yleensä luovalla alalle, koska kyllästyy nopeasti. Kaksonen innostuu kaikesta uudesta ja haluaa aloittaa asioita, mutta pitkäjänteisyys niiden loppuun vientiin uupuu. Kaksosta on vaikea pakottaa minkäänlaisiin kaavoihin. Kaksosella on nopea käsityskyky. Kaksosella on usein paljon harrastuksia. Pysyvät ammatit on melko vieraita Kaksoselle, sillä hän kehittyy koko ajan ihmisenä ja näin ollen ammatin vaihtaminen vielä vanhemmallakin iällä on mahdollista.

Parisuhteet ja pidempiaikaiset kuviot aiheuttavat Kaksosille joskus haasteita, sillä hän on kärsimätön ja tuuliviirimäinen sekä tarvitsee lämpöä ja ymmärtämystä. Kaksonen on pohjimmiltaan tahdikas ja rauhaa rakastava, mutta Kaksosen tapa puuttua toisten asioihin tuo mukanaan monta kertaa räjähdysainetta. Kaksonen on leikkisä ja karismaattinen persoona, joka käyttäytyy ajoittain itsekkäästi. Vilkas ja kommunikointikykyinen Kaksonen pitää kansainvälisyydestä. Yksi luonteenpiirre on arvaamattomuus.

Toimivan suhteen Kaksonen solmii itsetunnoltaan vahvan Oinaan tai Leijonan kanssa. Kaksosella on vain tapana rakastuessaan säikähtää ja vetäytyä itseensä. Kaksosen tunnepitoiset ihmissuhteet niin rakkaudessa kuin ystävyydessä ovat usein läpikotaisin ongelmallisia. Myös ystäviksi sopivat hyvin Vaaka, Jousimies ja Vesimies, jotka itse samanlaisina luonteina osaavat arvostaa itsenäistä ja vapautta rakastavaa Kaksosta. Herkän Ravun Kaksonen polkee helposti jalkoihinsa, Kauris ja Neitsyt väsyvät hänen vauhtiinsa, Härkä ei häntä yksinkertaisesti ymmärrä, koska Kaksosta ei voi omistaa ja Härkä taas on materialisti. Rakastajana Kaksonen on hyvin inspiroiva.

Avainsanat:Nopeus, uteliaisuus, kommunikointi, kaksijakoisuus, älykkyys, kärsimättömyys

Hallitseva planeetta:Merkurius

Onnen päivä:Keskiviikko

Onnen väri:Keltainen

Onnen kivi:Akaatti, turmaliini

Elementti:Ilma

Luonne:Muuttuva

Laatu:Maskuliininen, positiivinen

Metalli:Elohopea

Kukka:Ruusu, kielo, kurjenpolvi, pelargonia, lilja, kehäkukka

Eläin:Apinat, papukaijat, perhoset

Onnenluku:5

Terveys:Kaksonen hallitsee hartioita ja niskaa, selkävaivat yleisiä. Keuhkosairauksia.

Tunnettuja tähtimerkin edustajia:Anne Frank, Paul Gauguin

Oinas

Oinas

Härkä

Härkä

Kaksoset

Kaksoset

Rapu

Rapu

Leijona

Leijona

Neitsyt

Neitsyt

Vaaka

Vaaka

Skorpioni

Skorpioni

Jousimies

Jousimies

Kauris

Kauris

Vesimies

Vesimies

Kalat

Kalat