Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi vuohi

Vuohi

Vuohi on syntynyt taiteen merkin alla. Vuohet tarvitsevat turvallisuutta ja vakautta elämässä, koska Vuohi on perusluonteeltaan murehtija, joka inhoaa kaikenlaista epäsopua. Vuohi pelkää pahinta, koska hänen on äärimmäisen vaikeaa päästä vastoinkäymisten ylitse.

Yleinen

Päätösten tekeminen on Vuohille vaikeaa. He kykenevät suhtautumaan äärimmäisen kärsivällisesti vaikeisiinkin tilanteisiin ja ovat hyviä neuvottelijoita ja sovittelijoita. Vuohet haluavat olla luotettavia ja toisista ihmisistä välittäviä, he auttavat ystäviään henkisesti ja taloudellisesti. Jopa ujolta ja hiljaiselta vaikuttava, rauhanomainen, optimistinen ja ystävällinen Vuohi kerää helposti ystäviä ympärilleen silloin kun asiat sujuvat toivotulla tavalla. Päinvastaisessa tilanteessa kukaan ei jaksa kauaa katsella kärttyistä ja tyytymättömyytensä lähes lapsellisesti ilmaisevaa kuvatusta, joka viskaa pyyhkeen kehään jo ennen ottelun alkua ja syyttää asioista itsensä sijasta kaikkia muita.

Työ

Koska Vuohi on epäitsekäs, hän sopii erinomaisesti hoitoalalle ja Vuohilla voi ilmetä jopa parantamisen lahjoja. Kiinalaisen eläinradan merkeistä Vuohi on taiteellisesti lahjakkain. Kekseliäs Vuohi saa paljon aikaan taitavilla käsillään ja osa heistä suuntautuukin urallaan käsityöalalle. He ovat kiinnostuneita perinteistä ja historiasta, sekä nauttivat esteettisyydestä ja kunnioittavat luontoa. Vuohi toimii mieluummin ryhmässä kuin yksikseen. Vuohen heikkouksia on tuhlaavaisuus, mutta Vuohella on aina vararahasto turvanaan pahan päivän varalta.

Mitä muutoksia työelämääsi on tulossa? Lisätiedot: Saga

Perhe

Vuohi on auttamaton romantikko. Vuohi saattaa olla varsinkin nuorella iällä haaveilija, mutta pääsee kukoistamaan vanhemmalla iällä. Liiallinen turvallisuuden kaipuu voi johtaa riippuvuussuhteisiin ja pysähtyneisyyteen, Vuohet kaipaavat hyväksyntää, imartelua ja rakkautta. He tarvitsevat vahvatahtoisen kumppanin, jota he voivat kunnioittaa ja koska Vuohilla on päätöksen tekeminen vaikeaa, syntyy päätös avioliitosta useimmiten puolison toimesta. Puolison on osattava olla kannustava, mutta oltava myös hyväntahtoinen, jotta Vuohen hyväluontoisuutta ei käytetä hyväksi. Koska Vuohilla on tapana välttää riitaa ja hän saattaa murjottaa, hänestä on pumpattava ulos syy mikä kismittää. Vuohi osaa olla viehättävä ja positiivinen todellisten tunteittensa vastaisesti, jolloin kukaan ei todellisuudessa tiedä, missä mennään. Vuohi vaalii kotiaan ja lapsiaan, joskus kodissa voi olla jopa tuskastuttavan siistiä. Vuohi arvostaa perhettään ja sukuaan ja varjelee muistojaan.

Onko sinulla jotain mistä haluaisit kysyä tarkemmin? Lisätiedot: Anniina

Rakkaus

Kiinassa Vuohi on täydellinen Yin-merkki, jolloin naispuolisia Vuohia voidaan pitää täydellisinä naisina itämaisessa ajattelussa, joka kuitenkin poikkeaa länsimaisesta käsityksestä. Vuohi sopii erityisen hyvin yhteen Tiikerin, Hevosen, Apinan, Sian ja Jäniksen merkeissä syntyneiden kanssa. Jänis ja Vuohi ovat molemmat nautiskelijoita ja osaavat nauttia myös toisistaan. Kumpikaan ei voi sietää riitoja ja tämä takaa onnen. Hevonen palvoo Vuohta sokeasti ja määräilee häntä, Vuohen nauttiessa siitä. Tiikeri itkettää äkkipikaisen luonteensa takia kilttiä Vuohta. Sian aistillisuus viehättää Vuohta. Sian kanssa elämä on taloudellisesti turvattua ja iso huoli on poissa Vuohen harteilta. Hän saattaa solmia hyvän suhteen Käärmeen, Lohikäärmeen, Kukon ja toisen Vuohen kanssa, mutta Härkä ja Koira ovat hänelle liian vakavamielisiä sekä Härkä pyrkii muuttamaan Vuohta oman mielensä mukaiseksi. Jos Käärmeellä on rahaa, Vuohi tekee kaikkensa suhteen eteen. Vuohi murjottaa mielellään Käärmeen syrjähypyistä. Kaksi Vuohta on yhdessä romantiikan takia, mutta puhumattomuus vaivaa suhdetta. Kukko lupailee Vuohelle liikaa ja Vuohi pettyy herkästi. Vuohi ja Lohikäärme eivät saa koskaan välejään selviksi puhumalla, joten vaikeuksista ei päästä ylitse.Rotan säästeliäisyys ei miellytä Vuohta.

Oletko varmempi kumppanisi kanssa? Lisätiedot: Saara

Vuodet

1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

Vuohen vuonna valtaapitävät osoittavat inhimillisyyttä ja näin ollen suuret ihmisryhmät hyötyvät tästä vuodesta. Vuohen vuosi on idealistinen uusien lääkkeiden ja hoitotapojen keksimiselle tai avaruustutkimuksen uusille läpimurroille. Vuohen vuonna syntyy uusia muoti-ilmiöitä ja luovat ihmiset tekevät uusia suuntauksia. Vuohen vuonna rakkaus on tasapainoista ja tänä vuonna on ihanteellinen aika vakiintua tai sopia avioliitosta. Suhteiden lopettaminen on taas ongelmallista tänä vuonna.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat