Luonnehoroskooppi

Vesimies

Vesimies

21.1. - 19.2.

Vesimies on kapinallinen näkijä ja yhteiskunnan uudistaja, jolle lojaalisuus on kaikki kaikessa. Vedenjakaja tykkää kulkea omia polkujaan, eikä mielellään noudata toisten luomia sääntöjä. Hän on äärimmäisen uskollinen omalle sydämen äänelleen ja rakastaa vapautta. Vesimies on luonteeltaan sosiaalinen erakko, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta avaa vain harvoille ja valituille oman sisäisen maailmansa.

Vesimies saattaa valita hyvin ammatikseen luovan alan, tieteellisen uran tai työn missä saa matkustaa paljon. Jos hän on luovassa ammatissa, hänen työnsä on hyvin omaperäistä ja tavoiteltua. Hänen mielikuvituksensa sopii hyvin elokuvien tekoon. Vesimies oppii nopeasti uutta ja kaipaa vaihtelua työelämässä, mutta myös ihmissuhteissa. Tunneälykäs Vesimies ei siedä vääryyttä eikä epätasa-arvoisuutta. Vesimiehelle sopii uraksi politiikka ja johtajuus, koska hänellä on vahva sosiaalinen omatunto ja hän välittää ihmisistä varsinkin älyllisellä tasolla. Vesimiestä voi kiinnostaa myös vaihtoehtolääketiede ja mystiset aiheet.

Vesimies on yleensä viehättävä ja ystävällinen ja hänellä on laaja ystäväpiiri. Hän voi uskoa satuihin, mutta ei halua pilata unelmiaan tavoittelemalla niitä. Vesimies pelkää joutuvansa ansaan, joten hän ei ole aina uskollinen kumppanilleen. Vesimiehen voi olla vaikeaa kommunikoida henkilökohtaisella tasolla ja hän saattaa asettaa kumppanilleen ehtoja ja sääntöjä, joita ei itsekään noudattaisi. Vesimies on luotettava ystävä, mutta kostonhimoinen vihamies.

Vesimies on häilyväinen ihmissuhteissaan ja saattaa vaikuttaa kylmälle ja tunteettomalle, koska kieltäytyy myöntämästä omia tunteitaan. Vesimies viehättyy ihmisistä, joita hän tuntee voivansa muuttaa, sillä usein hän on suhteessaan määräilevä. Parhaiten Vesimiehen vauhdissa pysyvät omaa vapauttaan melkein yhtä suuresti rakastavat Jousimiehet, itsekin vaihtelunhaluiset Kaksoset tai diplomaattiset ja romanttiset Vaa'at, kun kumppani ei anna heidän takertua itseensä - ja sitähän Vesimies nimenomaan ei tee. Rapu liian tunteellisena ja Neitsyt liian kiinnostuneena pikkuasioista eivät varmasti löydä tasapainoa Vesimiehen pyörteissä, mutta muut merkit voivat saada hänestä ainakin hetkeksi hurmaavan, unohtumattoman rakastajan.

Vesimies on tunnollinen oman sydämensä äänelle. Kun haluat tietää tarkemmin, mitä mahdollisuuksia sinulla on tulossa työelämässä tai ihmissuhteissa, soita asiantuntijoille.

Työennustukset: Anna-Sofia

Ihmissuhteet: Hilla

Avainsanat: Individualistisuus, vapaus, jännittävyys, ystävällisyys, uskollisuus

Hallitseva planeetta: Uranus

Onnen päivä: Perjantai

Onnen väri: Violetti, sähkönsininen

Onnen kivi: Akvamariini, ametisti

Elementti: Ilma

Luonne: Kiinteä

Laatu: Maskuliininen, positiivinen

Metalli: Platina, uraani, alumiini

Kukka: Orkidea, orvokki, keltanarsissi

Eläin: Joutsen, kotka, kurki

Onnenluku: 4, 6, 8, 13, 17, 22, 26

Terveys: Vesimies hallitsee nilkkoja. Nyrjähdyksiä, venähdyksiä, puutumista. Taipumusta alkoholismiin.

Tunnettuja tähtimerkin edustajia: Wolfgang Amadeus Mozart, Charles Darwin

Luonnehoroskooppi

Vaaka

Vaaka

Skorpioni

Skorpioni

Jousimies

Jousimies

Kauris

Kauris

Vesimies

Vesimies

Kalat

Kalat

Oinas

Oinas

Härkä

Härkä

Kaksoset

Kaksoset

Rapu

Rapu

Leijona

Leijona

Neitsyt

Neitsyt

Tarot

Tarot

Tarot-kortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteelle, joiden avulla voi kohottaa tietoisuuttaan ja kehittää luontaista herkkyyttä ja intuitiota. Tarot korteissa on kuvattuna koko elämän kirjo sekä elämänkaari. Tarot voi olla tie tietoisuuteen siitä kuka ja millainen ihminen itse olemme ja mihin ja millä tavoin meidän kannattaa pyrkiä. Tarotpakkoja on useita erilaisia. Ennustajien esittelysivuilta näet mitä tarotkortteja ennustajat käyttävät tulkinnoissaan. Tarot-ennustajat tulkitsevat sinulle tarot-korteista tulevaisuutta useisiin elämäntilanteisiin.

Ennustukset.comin ilmaiset tarot-pöydät ja tulkinnat ovat käytettävissäsi täällä. Nosta itsellesi päivän tarotkortti tai kokeile laajempaa tarotpöytää.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Hilla - tulkinnat tarot korteista, kokenut ennustaja apunasi