Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi tiikeri

Tiikeri

Tiikeri on syntynyt rohkeuden merkin alla. Tiikerit ovat dramaattisia persoonallisuuksia ja he ovat tarkkoja maineestaan. Tiikerit huomataan aina arvokkuudestaan ja vaikutusvallastaan. Tiikerin elämä on nousujen ja laskujen sarjaa. Tiikeri on kuitenkin joustava, rehellinen, valpas ja nopeaälyinen ja välillä uskomattoman viihdyttävä persoona.

Yleinen

Tiikereillä on vetovoimaa ja intohimoa. Rohkeina he menevät suunnittelematta mukaan uusiin hankkeisiin, joutuen toisinaan perääntymään valinnoistansa. Tiikeri voi ärsyttää itsekeskeisyydellään. Tiikeri inhoaa teeskentelyä ja kaikenlaista vääryyttä. Tiikeri tarvitsee tilaa ympärilleen. Hän voi yllättäen itse, sen kummemmin selittelemättä, tehdä täyskäännöksen asenteessaan, mutta myös ulkoiset äkilliset kriisit katkovat helposti tasaista kehitystä heidän elämässään. Tiikerin ajoittainen päättämättömyys ja usein siihen liittyvä itsepäisyys ovat varsin näkyviä piirteitä silloin kun Tiikerillä on vaikeaa itsensä kanssa.

Työ

Työelämässä Tiikerille luo haasteita kapinallisuus, itsepäisyys ja jopa rohkeus, koska hän on valmis riskinottoon. Tiikerillä on vaikeuksia kunnioittaa esimiehiään ja noudattaa sääntöjä, sekä vastaanottaa neuvoja. Tiikeri on syntynyt johtajaksi ja hän voi saavuttaa mainetta ja kunniaa. Johdonmukaisuus ei ole Tiikerin vahvoja puolia ja hän harvoin suunnittelee asiat loppuun, ennen kuin jo toteuttaa niitä. Tiikeri haluaa saavuttaa menestyksensä itse ja pyytää vain harvoin apua. Tiikeri tarvitsee työssään vaihtelua ja jatkuvia haasteita, muussa tapauksessa Tiikeri päätyy vaihtamaan työpaikkaa usein. Tiikeri haluaa oppia uutta, mutta kyllästyy helposti. Varsinkin nuorempana Tiikerillä on halu kokeilla uutta, muuttaa usein ja vaihtaa myös työpaikkaa erilaisten töiden parissa.

Onko sinulla uraasi koskevia kysymyksiä? Lisätiedot: Hilla

Perhe

Tiikeri on tunteellinen ja osoittaa kiintymyksensä ja rakkautensa avoimesti, kuin myös kielteiset tunteensa. Tiikerissä on karismaa ja usein hän päätyy jo nuorena naimisiin. Tiikeri osaa hurmata, mutta häntä on vaikea kesyttää, koska hän kaipaa vapautta ja itsenäisyyttä. Vaikka Tiikeri haluaa olla huomion keskipisteenä, hänellä on taipumusta kääntyä sisäänpäin ja jopa masentua. Hän kaipaa ymmärtämystä ja lohdutusta. Tiikeri on hieman turhamainen ja pitää kaikesta kauniista, hänellä on taipumusta tuhlaukseen. Tiikeri on hyvin kokeilevainen ja se näkyy myös käytöksessä ihmissuhteissa. Lempi leiskuu, kunnes Tiikeri tapaa uuden kiihkeiden tunteiden kohteen. Omasta flirttailustaan huolimatta Tiikeri on hyvin mustasukkainen puolisostaan. Tiikeri kasvattaa lapsensa kunnon tavoille palkitsemalla, ei kurittamalla.

Huomioidaanko sinun tarpeitasi riittävästi? Lisätiedot: Annika

Rakkaus

Tiikeri menee usein nuorena naimisiin ja huomaa sopivansa parhaiten yhteen Koiran, Sian, Hevosen ja Vuohen merkeissä syntyneiden kanssa. Tiikeri voi tulla hyvin toimeen Jäniksen, Kukon ja Rotan kanssa, mutta Käärme ja Härkä ovat liian vakavia hänen makuunsa, Tiikeriä ärsyttää suunnattomasti Apinan uteliaisuus. Tiikerin on vaikea luoda suhde toiseen Tiikeriin tai Lohikäärmeeseen, koska molemmat haluavat hallita suhdetta.

Onko edessäsi tärkeiden ratkaisuiden aika? Lisätiedot: Nata

Vuodet

1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Tiikerin vuosi on usein myrskyistä aikaa, jolloin mikään asia ei tunnu säilyvän ennallaan. Pitää olla rohkeutta mennä muutosten mukana ja täytyy toivoa, että on osannut valita oikean toimintatavan. Tiikerin vuosi on intuitiivisten ihmisten vuosi, koska he selviävät asioista muita paremmin vaistonsa avulla. He onnistuvat toimimaan vaistojensa varassa omien etujensa mukaisesti sitä edes itse tiedostamatta. Saavutukset voivat olla hämmästyttäviä, kun taas toiset kärsivät odottamattomia tappioita. Tiikerin vuosina ihmiset eivät juurikaan hallitse itse tekojaan, vaan toimivat impulssien varassa.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat