Luonnehoroskooppi

Skorpioni

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Skorpioni on intuitiivinen, intohimoinen ja väsymätön elämän tutkija, joka haluaa aika ajoin elämäänsä draamaa. Skorpioni tuntee vetoa kaikkeen mystiseen ja saattaa tutkia jopa rajatieteitä. Skorpioni on luonteeltaan salaperäinen ja hänen voi olla vaikea keskustella todellisista tunteistaan. Skorpioni voi olla hiljainen ja syvällinen, kunnes Skorpioni toimii ajoittain mustavalkoisesti ja kyynisesti. Voimakkaat tunteet voivat hallita Skorpionin elämää ja halusta voi tulla pakkomielle, Skorpioni suhtautuu harvoin neutraalisti mihinkään asiaan.

Skorpioni suhtautuu työhönsä hyvin perusteellisesti ja uskoo vakaasti siihen, että itsepintaisuus lopulta voittaa. Hän saattaa tuhlata voimavarojaan turhaan ollessaan hyvinkin sitkeä saadakseen tahtonsa läpi. Aineellinen turvallisuus on hänelle tärkeää ja hän on valmis näkemään vaivaa sen eteen. Skorpioni haluaa sopeutua yhteiskunnan vaatimuksiin, vaikka se olisi vastoin hänen luontoaan ja johtaisi syyllisyydentunteisiin. Skorpionia kiinnostaa metafysiikka, lääketiede ja okkultismi. Elämän ja kuoleman kysymykset.

Skorpionin luonteenpiirteisiin kuuluu vahva seksuaalisuus ja omistushaluisuuskin, mutta samalla hän on omistautuva kumppani. Skorpioni tuntee syvästi ja intuitiivisesti ja ymmärtää usein ihmisen sisintä paremmin kuin uskoisi pelkkään ulkokuoreen. Jos Skorpioni pystyy näkemään omien henkilökohtaisuuksien yli, hän voi nähdä kokonaisuuksia todella kirkkaasti. Tähän vaaditaan se, että Skorpioni tekee itsensä kanssa pohjatyön, eikä mene sieltä, mistä aita on matalin. Skorpioni tekee juuri niin kuin itse haluaa.

Skorpioni on uskollinen ja intohimoinen kumppani. Skorpioni ei halua satunnaisia suhteita, hän panostaa suhteisiin, joilla on merkitystä. Parhaiten Skorpionin rinnalle soveltuvat toiset veden merkit, Kalat ja Ravut, jotka herkkinä tunneihmisinä pystyvät ymmärtämään hänen salattuja tunteitaan. Kauriin kanssa Skorpioni pystyy rakentamaan kestävän ja vakaan suhteen, ja toisetkin maan merkit, Neitsyt ja Härkä tulevat hyvin hänen kanssaan toimeen, mutta tulen merkkien kanssa Skorpioni kokee yleensä lyhyen suhteen. Ilman merkit eivät ymmärrä hänen intohimonsa voimaa ja ahdistuvat hänen omistushalustaan.

Skorpioni on herkkävaistoinen elämäntutkija. Oletko ratkaisujen edessä vaikka työssä tai parisuhteessa ja kaipaat uutta suuntaa, soita ennustajalle tai selvännäkijälle.

Intuitiiviset tulkinnat: Stiina-Kaisa

Työasiat: Anna-Sofia

Parisuhdeasiat: Kukka-Maaria

Avainsanat: Voima, vahvuus, karisma, syvällisyys, intensiivisyys, intuitio, mystisyys

Hallitseva planeetta: Mars, Pluto

Onnen päivä: Lauantai

Onnen väri: Tummanpunainen, musta

Onnen kivi: Turkoosi, opaali

Elementti: Vesi

Luonne: Kiinteä

Laatu: Feminiininen, negatiivinen

Metalli: Teräs, rauta

Kukka: Tulppaani, ohdake, punainen ruusu, orvokki, gerbera, pelargonia

Eläin: Hyönteiset, äyriäiset

Onnenluku: 7

Terveys: Skorpioni hallitsee sukuelimiä ja paksusuolta. Hyvä vastustuskyky, lihasjännitystä.

Tunnettuja tähtimerkin edustajia: Pablo Picasso, Marie Curie, prinssi Charles

Luonnehoroskooppi

Vaaka

Vaaka

Skorpioni

Skorpioni

Jousimies

Jousimies

Kauris

Kauris

Vesimies

Vesimies

Kalat

Kalat

Oinas

Oinas

Härkä

Härkä

Kaksoset

Kaksoset

Rapu

Rapu

Leijona

Leijona

Neitsyt

Neitsyt

Tarot

Tarot

Tarot-kortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteelle, joiden avulla voi kohottaa tietoisuuttaan ja kehittää luontaista herkkyyttä ja intuitiota. Tarot korteissa on kuvattuna koko elämän kirjo sekä elämänkaari. Tarot voi olla tie tietoisuuteen siitä kuka ja millainen ihminen itse olemme ja mihin ja millä tavoin meidän kannattaa pyrkiä. Tarotpakkoja on useita erilaisia. Ennustajien esittelysivuilta näet mitä tarotkortteja ennustajat käyttävät tulkinnoissaan. Tarot-ennustajat tulkitsevat sinulle tarot-korteista tulevaisuutta useisiin elämäntilanteisiin.

Ennustukset.comin ilmaiset tarot-pöydät ja tulkinnat ovat käytettävissäsi täällä. Nosta itsellesi päivän tarotkortti tai kokeile laajempaa tarotpöytää.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Hilla - tulkinnat tarot korteista, kokenut ennustaja apunasi