Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi sika

Sika

Sika on syntynyt rehellisyyden merkin alla. Sika on Kiinalaisen horoskoopin mukaan viaton, hyväuskoinen, herttainen, ymmärtäväinen ja rakastettava persoona, jolla on muutama hyvä ystävä ja muuten vaan paljon kivoja kavereita.

Yleinen

Hankaluuksien yllättäessä Sika masentuu tavallista herkemmin ja saattaa vaipua melankoliseen olotilaan joksikin aikaa, koska hän uskoo luontaiseen hyvyyteen eikä varaudu pettymyksiin. Sika on tunnettu kyvystään rauhanrakentajana. Sika ei hyväksy minkäänlaista vääristelyä tai teeskentelyä ja uskoo lujasti oikeudenmukaisuuteen. Sika rakastaa lapsena tarinoita, nuorena kavereiden kertomuksia ja aikuisena juoruja. Sika on erittäin älykäs, mutta varoo osoittamasta sitä liian avoimesti. Sialla on yleensä elämässään onnea ja harvoin häneltä puuttuu mitään. Sian on pidettävä puolensa, ettei hänen ystävällistä luonnettaan käytetä hyväksi, mutta Sika matkaa läpi elämänsä keräten ystäviä, saaden ihailua ja auttaen muita.

Työ

Sika on ahkera ja tunnollinen työntekijä. Sialla saattaa olla tapana keskittyä elämän ehtoopuolen suunnitteluun. Hän haluaa tehdä kaiken kunnolla, jotta voi myöhemmin muistella saavutuksiaan. Sika on paksunahkainen ja toipuu vastoinkäymisistä nopeasti uskonsa ja luonteenlujuutensa avulla. Heissä on sopuisuutta ja anteliaisuutta, kunhan vain mikään ei ole heidän omista tarpeistaan pois. Sikaa voi viehättää työskentely yhdistyksessä tai hyväntekeväisyydessä. Sika on pikkumaisen siisti ja tehokas, etsimässä aina jotain mitä voisi vielä parantaa. Sika on usein varsinainen tee-se-itse-ihminen. Koska Sika nauttii ihmisten hoivaamisesta, monet päätyvät lääkäreiksi, hoitajiksi tai ravintola-alalle.

Onko edessäsi tärkeiden ratkaisuiden aika? Lisätiedot: Saara

Perhe

Siat ovat hyväsydämisiä ja tunteellisia ihmisiä ja voivat olla myös liian suvaitsevaisia, koska Siat vihaavat epäsopua. Sika antaa liian helpolla anteeksi, eikä osaa sanoa edes tarvittaessa ei. Sika on romanttinen vanhanaikaisella tavalla ja hän on erinomainen aviopuoliso. Siat kaipaavat ja arvostavat läheisyyttä ja ovat hyvin perhekeskeisiä ja lapsirakkaita, vaikka Sika voikin luoda uraa ja menestyä liikeasioissa. Sika voi palvoa ihastuksensa kohdetta vuosikausia saamatta kerrottua sitä hänelle. Sika ei jätä puolisoaan pulaan ja on hyvin huomaavainen. Hän on perhekeskeinen ja luotettava rakkaudessa. Aistillisuus ja materialistisuus ovat Sialle tärkeitä ja he voivat keskittyä keräämään ympärilleen maanläheistä mammonaa, jonka toivovat voivansa jättää myöhemmin perillisilleen. Sian talous on vakaalla pohjalla ja hän haluaa nauttia sen tuomista eduista.

Onko perhe salainen voimavarasi? Lisätiedot: Anna

Rakkaus

Sika tulee toimeen erittäin hyvin Vuohen, Jäniksen, Koiran ja Tiikerin merkkien alla syntyneiden kanssa sekä toisen Sian kanssa. Jäniksen kanssa Sialla on yhteinen rakkaus: koti. Henkisesti suhde voi olla pinnallinen, mutta yhteistä tekemistä riittää ja suhde on kohtuullisen eroottinen. Vuohen kanssa suhde on rauhaarakastava ja lämpimän aistillinen. Kotona pitää olla mukavaa ja taloudellinen Sika jopa nauttii Vuohen tuhlailusta. Sika palvoo Tiikeriä kiihkeästi ja suhde on hyvin eroottinen, mutta taloudellisesti Tiikeri on kuluttava kumppani. Rotan kanssa Sika kerää rahaa, sillä molemmat ovat hyvin älykkäitä, mutta suhde on eroottisesti viileä. Koiran askeettinen luonne tasoittaa ylellisyydessä viihtyvän Sian luonnetta ja suhde voi olla hyvinkin toimiva. Koira on hyvin herkkävaistoinen siinä missä Sika on sinisilmäinen. Kahden Sian suhde on hyvin erikoinen, heitä yhdistää rakkaus ruokaan, juomaan ja erotiikkaan, mutta yhdessä heillä on taipumus lihoa, sillä erotiikkaan kyllästyy, kun sitä on liikaa ja muut aistinautinnot korvaavat jääneen ajan. Härkä on Sian mielestä ankea luonne, eikä tajua elämännautinnoista mitään. Härkä tuputtaa tiukkoja elämänasenteitaan ja itsekuria Sialle ja Sika joutuu pakokauhun valtaan. Mukautuvan luonteensa ansiosta Sika voi saada aikaan tyydyttävän ja toimivan suhteen myös muiden kiinalaisen eläinradan merkkien kanssa lukuun ottamatta liian salaperäistä Käärmettä, jonka viettelevä käytös ei suinkaan kohdistu Sikaan vaan hohdokkaampiin taivaanmerkkeihin.

Löydätkö elämääsi aitoa rakkautta? Lisätiedot: Hilla

Vuodet

1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Koska Sian vuosi päättää jakson, on aika hoitaa keskeneräiset asiat kuntoon. Sillä kuinka jakson päättää voi olla karmallista merkitystä, eli aiemmat hyvät teot palkitaan ja epäviisaasti toimineet voivat katua, surra ja harmitella omia ratkaisujaan. Riippumatta siitä mitä kuluneiden 12 vuoden aikana on tapahtunut, Sian vuosi on miettimisen aikaa. Se voi merkitä tulevaisuuden suunnittelua, tai maineikasta ja menestynyttä aikaa. On aika levätä ja kerätä voimia tulevaa varten ja on aika nauttia hyvällä omalla tunnolla saavuttamistaan asioista ja ansioista.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat