Luonnehoroskooppi

Neitsyt

Neitsyt

23.8. - 22.9.

Neitsyt on pikkutarkka, älykäs, kriittinen ja harkitseva ihminen. Neitsyt on siisti ja mikään ei saa olla epäjärjestyksessä. Hänellä on muisti kuin norsulla ja usein hän muistaa kärsimänsä vääryyden vuosikymmeniä. Vaikka itsetutkintaa harrastavalla Neitsyellä on kykyä ja lahjakkuutta taiteellisuuteen, yleensä järki kuitenkin voittaa, sillä hänellä on voimakas todellisuuden taju. Neitsyt on usein vaatimaton ja viihtyy mieluummin taka-alalla.

Neitsyellä on ammattitavoitteita ja määrätietoisensa tarmonsa sekä erinomaisen työkykynsä ansiosta he etenevät asettamilleen tavoitteille kaikilla ammattiurillaan. Neitsyt saattaa valita terapeutin tai akateemisen uran tai uran, jossa saa käyttää paljon järkeä. Neitsyt osaa käyttää kaikissa elämäntilanteissa älyään suunnitelmallisesti ja järkevästi. Neitsyt haluaa auttaa mielellään muita. Neitsyelle sopii hyvin myös järjestötoiminta. Neitsyen merkissä syntynyt vaatii paljon itseltään ja toisilta niin työnteon, järjestyksenpidon kuin tunnontarkkuuden suhteen. Vaikka Neitsyt pystyy suuriin suorituksiin, hän ei mielellään korosta omia saavutuksiaan.

Neitsyt on turvallisuudenhakuinen ja äärimmäisen itsenäinen. Jos Neitsyt päättää perustaa perheen, hän heittäytyy siihen täysin. Mitä Neitsyt ikinä tekeekin, hän tekee sen tunnollisesti. Perhe on Neitsyelle turvasatama ja tärkein harmonian lähde. Neitsyt on usein kiinnostunut terveydestä ja kiinnittää erityistä huomiota ruokavalioon. Neitsyt on intohimoinen rakkaudessa, mutta käytönnöllinen talousasioissa. Neitsyt on herkkävaistoinen ja hänellä voi olla jopa telepaattisia kykyjä ja taito nähdä enneunia.

Neitsyen merkissä syntyneet ovat usein helposti varautuneita rakkaudessa. Järki hallitsee sydäntä ja lemmenseikkailut eivät sovellu heidän luonteeseensa. Parhaiten Neitsyen rinnalle soveltuvat muut maamerkit, Härkä ja Kauris, myös toiset Neitsyet sopivat hyvin hänen kumppaneikseen. Vesimiestä tai Leijonaa hänen ei oikeastaan kannattaisi edes harkita, ellei näiden kartoissa, esimerkiksi nousevissa merkeissä, ole elementtejä jotka auttaisivat heitä kestämään Neitsyen kriittisyyttä ja järjestyksen tarvetta. Neitsyen suhteessa nousee esiin uskollisuus, vastuu ja kypsyys, joista Neitsyen sisäinen harmonia syntyy.

Neitsyt on tarkka, harkitsevainen ja määrätietoinen luonne. Kun haluat tietää lisää mahdollisuuksistasi työelämässä, rakkaudessa tai talousasioissa, soita asiantuntijoille.

Työasiat: Marjaana

Perheasiat: Anniina

Rakkausennustukset: Marjaana

Talousasiat: Elina

Unitulkinnat: Saga

Avainsanat: Analysointi, kriittisyys, ahkeruus, tehokkuus, pikkutarkkuus, järjestelmällisyys

Hallitseva planeetta: Merkurius

Onnen päivä: Keskiviikko

Onnen väri: Ruskea, vihreä

Onnen kivi: Peridotiitti, sardonyksi

Elementti: Maa

Luonne: Muuttuva

Laatu: Feminiininen, negatiivinen

Metalli: Elohopea, nikkeli

Kukka: Atsalea, keltavuokko, krysanteemi

Eläin: Lemmikit, kotieläimet

Onnenluku: 6

Terveys: Neitsyt hallitsee ruoansulatuskanavaa ja ihoa. Taipumus lihomiseen, ihottumia.

Tunnettuja tähtimerkin edustajia: Äiti Teresa, D.H. Lawrence

Luonnehoroskooppi

Vaaka

Vaaka

Skorpioni

Skorpioni

Jousimies

Jousimies

Kauris

Kauris

Vesimies

Vesimies

Kalat

Kalat

Oinas

Oinas

Härkä

Härkä

Kaksoset

Kaksoset

Rapu

Rapu

Leijona

Leijona

Neitsyt

Neitsyt

Tarot

Tarot

Tarot-kortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteelle, joiden avulla voi kohottaa tietoisuuttaan ja kehittää luontaista herkkyyttä ja intuitiota. Tarot korteissa on kuvattuna koko elämän kirjo sekä elämänkaari. Tarot voi olla tie tietoisuuteen siitä kuka ja millainen ihminen itse olemme ja mihin ja millä tavoin meidän kannattaa pyrkiä. Tarotpakkoja on useita erilaisia. Ennustajien esittelysivuilta näet mitä tarotkortteja ennustajat käyttävät tulkinnoissaan. Tarot-ennustajat tulkitsevat sinulle tarot-korteista tulevaisuutta useisiin elämäntilanteisiin.

Ennustukset.comin ilmaiset tarot-pöydät ja tulkinnat ovat käytettävissäsi täällä. Nosta itsellesi päivän tarotkortti tai kokeile laajempaa tarotpöytää.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Hilla - tulkinnat tarot korteista, kokenut ennustaja apunasi