Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi lohikäärme

Lohikäärme

Lohikäärme on syntynyt onnekkuuden merkin alla. Lohikäärmeen huomattavin luonteenpiirre on ylpeys. Lohikäärme on itsevarma, kunnianhimoinen, energinen ja lahjakas lähes kaikessa mihin päättää ryhtyä ja hän on erittäin hyvä suostuttelemaan muut toimimaan oman tahtonsa mukaan.

Yleinen

Lohikäärmettä on helppo kuunnella ja hänestä on helppo vakuuttua silloin kun hän on omassa elementissään ja nauttii elämästään. Toinen puoli esittäytyy silloin kun kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan. Tällöin Lohikäärme esiintyy usein huomaamattaan dramaattisen alentuvasti ja tahdittomasti muita kohtaan. Lohikäärmeen esiintyminen on varmaa ja hän haluaakin näyttäytyä menestyvissä piireissä, mutta haluaa toisten pysyvän taka-alalla liikoja kyselemättä. Hänellä on tarvetta esittää asiansa ja kantansa kuuluvasti ja näyttävästi. Lohikäärmeen magneettinen vetovoima vetää ihmisiä puoleensa, koska Lohikäärme on erittäin suorapuheinen hän kerää elämässään myös vastustajia ja vihamiehiä. Lohikäärmeellä on kyky nousta aina aallokonpohjasta uudestaan pintaan tultasyöksevänä, häntä ei lannisteta pitkäksi aikaa.

Työ

Lohikäärmeillä on usein onnea raha-asioissa. Lohikäärmeet menestyvät monenlaisessa työssä, he voivat olla poliitikkoja, taikureita, huippumalleja, pop- tai elokuvatähtiä, liikemiehiä ja taiteilijoita. Lohikäärme jää harvoin taka-alalle. Lohikäärmeillä on yleensä paljon harrastuksia ja hän on seikkailunhaluinen. Lohikäärme on perinteistä sankarityyppiä ja toisinaan ihailu ja onnistuminen voivat ajaa hänet suoranaiseen suuruudenhulluuteen. Lohikäärme on täydellisyyden tavoittelija.

Haluatko tietää lisää työelämästäsi? Lisätiedot: Annika

Perhe

Sisäisesti Lohikäärme on kuitenkin häilyvä, jopa sekasortoinen ja tarvitsee ympärilleen itsetuntonsa kohottajia. Lohikäärme on voimakkaasti tunteva ihminen, häntä rakastetaan ja ihaillaan, mutta hän ei ole varsinaisesti romantiikkaa taipuva parisuhteissaan. Lohikäärmeen alttarille saaminen ei ole kovin helppoa, koska useimmat Lohikäärmeet ovat urakeskeisiä ja jäisivät sen takia mielellään naimattomiksi. Lohikäärmeen kumppani joutuu usein taistelemaan asemastaan Lohikäärmeen työn ja idealismin kanssa, sillä Lohikäärmeillä on tapana hoitaa työasioita myös työajan ulkopuolella. Kumppanin on syytä hoitaa itsenäisesti omat asiansa ja ennemminkin panostaa oma energiansa Lohikäärmekumppaninsa asioiden hoitamiseen, sillä Lohikäärme on hyvin itsenäinen ja hänen elämänpiirinsä on suurempi kuin avioliiton pienet kuviot.

Haluatko tietää enemmän perhe-elämästäsi? Lisätiedot: Anna

Rakkaus

Lohikäärmeen kumppaniksi sopii erityisen hyvin Rotan, Käärmeen, Apinan ja Kukon merkkien alla syntyneiden kanssa. Apina suorastaan palvoo Lohikäärmettä sokeasti ja intohimoisesti. Tämä on loistava pari varsinkin taisteltaessa yhteisiä taisteluita. Rotta ihailee suunnattomasti Lohikäärmettä ja tukee Lohikäärmettä kaikessa, molempien seksiongelmilla on siihen vahva osuus. Kukon kanssa suhde toimii varsinkin julkisesti, sillä he pelaavat hienosti yhteen, kotona tilanne onkin sitten ankeampi. Lohikäärme ja Käärme sopivat fyysisesti täydellisesti yhteen, mutta Käärmeen omistuksenhalu tukehduttaa suhdetta. Ihanteellisia kumppaneita ovat myös Hevonen, Vuohi, Sika ja Jänis. Sika tukee Lohikäärmeen itsetuntoa ja imartelee häntä. Sian tunteet ovat kuumat ja erotiikka kukkii. Jänis on Lohikäärmeelle ikuinen mysteeri. Hevosen itsenäisyys voi olla Lohikäärmelle vaikeaa sulattaa. Vuohi ei ihaile Lohikäärmettä tarpeeksi. Lohikäärmeet voivat tulla myös keskenään toimeen ja erotiikka kukkii, valtataistelut jatkuvat kuitenkin koko ajan. Härän ja Koiran kanssa Lohikäärmeellä voi olla hankaluuksia. Tiikerin kanssa Lohikäärmeellä on valtataistelu. Kiinalaisessa astrologiassa Lohikäärme on ainoa mytologinen olento ja hän on yksi onnekkaista merkeistä, joka yleensä menestyy kaikessa, mihin ryhtyy. Koska muut eläimet ovat varsin arkisia, Lohikäärmepersoonan täytyy olla elämää suurempi.

Mitä elämästäsi uupuu? Lisätiedot: Annika

Vuodet

1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Lohikäärmeen vuodella voi olla yllätyksiä varallesi, se mikä on ennen tuntunut mahdottomalta voi Lohikäärmeen vuonna toteutua. Ihminen, joka uskaltaa ottaa tietoisen riskin voi voittaa vastoinkäymiset. On yleistä, että lohikäärmeen vuosina ihmiset ottavat enemmän riskejä, mutta mikään ei tule ilmaiseksi ja kaikkeen ei pidä luottaa, koska Lohikäärmeen vuosi voi tuoda mukanaan välähdyksiä siitä mitä elämäsi voisi olla ja houkutella ihmistä haaveilemaan vääristä asioista. Lohikäärmeen vuotena karmalla on suuri merkitys. Lohikäärmeen vuosi on hyvää aikaa löytää uutta ja erottua joukosta erilaisuudellaan.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2019

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2019 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Saga - unien tulkitsija ja selvännäkijä