Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi kukko

Kukko

Kukko on syntynyt vilpittömyyden merkin alla. Kukko on ikuinen uneksija. Kukon itsetunto on pitkälle kiinni siitä, minkälaista arvostusta hän nauttii yhteisössään ja hän kuvittelee itsensä mielellään sankariksi, kuuluisuudeksi tai seikkailijaksi.

Yleinen

Kukko haluaa olla kaiken keskipiste ja jos hän ei koe sitä olevansa, hän niin kärsii helposti alemmuuskomplekseista. Hänessä on tarvetta koreiluun ja loistokkuuteen ja havittelee elämässään sosiaalista ylemmyyttä. Kukko on ajoittain liiankin pikkutarkka, rehellinen ja suorapuheinen, eikä voi välttyä käytöksensä aiheuttamilta törmäyksiltä. Kukko on kova puhumaan ja hän ei kätke kynttiläänsä vakan alle, vaan tarjoaa neuvojaan auliisti yli puoluerajojen kenenkään niitä pyytämättä. Kukko on monessa asiassa hyvin vanhoillinen. Arvostuksen puuttuessa hän saattaa olla kapinallinen ja irtisanoutua yhteiskunnan normeista ja moraalista.

Työ

Kukko on älykäs, tehokas ja järjestelmällinen, mutta hänellä on vaarana ottaa liikaa töitä itselleen. Kukko on tavallisesti hyvin oppinut. Hän on määrätietoinen työntekijä, kenellä on tavoitteita, mutta hän työskentelee mieluiten omaan tahtiin. Kukko on kiinnostunut humanitaarisista asioista. Kukko inhoaa itseensä kohdistuvaa arvostelua, mutta kokee julkisen arvostuksen tärkeäksi. Kukko on suosittu ja luova ystäviensä keskellä. Raha ei ole tarkoitettu pussissa tai pankkitilillä pidettäväksi. Kukko löytää sille nopeasti paljon parempaa käyttöä. Kukko on kuitenkin rahankäytössä hyvin tarkka, eikä ota tarpeettomia riskejä ja osaa sijoittaa niin omat kuin muiden rahat. Kukko saattaa suuntautua työhön, jossa saa kantaa univormua. Myös media-alan työt kiinnostavat Kukkoa.

Miten voisit saavuttaa uusia tavoitteita? Lisätiedot: Nata

Perhe

Kukko on suojeleva ja huolehtiva puoliso, vaikka uneksijana hänellä on usein rakkaudesta ja avioliitosta liian haaveellinen kuva ja hän saattaa kokea useita kolauksia matkalla vakiintuneeseen suhteeseen. Perhe on Kukolle kaikki kaikessa, josta Kukko huolehtii omistajan ottein liiankin suojelevasti. Ihmissuhteissaan Kukko on kyllä uskollinen, vaikkakin vaativa ja määräilynhaluinen ja hän saattaa pitää rakkaitaan itsestäänselvyytenä kuten myös odottaa puolison ymmärtävän, että kerran ilmaistu kiintymys on voimassa ikuisesti. Kukko uskoo, että elämällä on tietty tarkoitus ja yleensä hyväksyy sen sellaisenaan. Kukot matkustelevat paljon tai kotona viihtyvät Kukot lukevat paljon elämästä. Kukko elää tässä hetkessä, hän ei halua muistella menneitä, eikä miettiä liikaa tulevaa.

Mitkä asiat vaikuttavat perhe-elämääsi? Lisätiedot: Anna

Rakkaus

Kukko sopii erityisen hyvin yhteen Käärmeen, Hevosen, Härän ja Lohikäärmeen merkkien alla syntyneiden kanssa. Härkä ja Kukko ovat molemmat vanhoillisia ja erotiikka on heille herkkää aluetta. Heidän suhteensa on hyvin uskollinen. Viisas Käärme osaa käsitellä Kukkoa estottomasti ja tuo esiin Kukon parhaat puolet. Käärme sitoo Kukon kiinni itseensä. Sekä Kukko että Lohikäärme ova hieman suuruudenhulluja idealisteja, mutta yhdessä he rakentavat hohdokkaan suhteen. Hevosen kanssa mustasukkaisuus voi olla ongelma. Mikäli Rotta, Tiikeri, Vuohi ja Sika antavat Kukolle omaa rauhaa he voivat solmia toimivan liiton. Vuohen kanssa Kukolla riittää mielikuvistusta. Sika loukkaantuu helposti, jos Kukko lupaa hänelle jotain, mitä ei voi pitää. Rotan kanssa Kukko keskittyy liikaa siihen kumpi hallitsee suhteessa taloutta. Tiikeri käyttää suhteessa aseena seksiä, sillä näillä kahdella on jatkuva valtataistelu paremmuudesta. Kaksi Kukkoa yhdessä aiheuttaa ärsytystä ja nahinaa. Jänis pitää Kukkoa liian tylynä. Apina taas on Kukolle liian utelias ja vaikka Kukko miten rakastaisi Apinaa, hän ei voisi tyydyttää Apinan seksuaalisia tarpeita. Kukko ja Koira eivät tule kovin hyvin keskenään eroottisesti toimeen.

Osaatko nauttia elämästäsi? Lisätiedot: Anniina

Vuodet

1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Kukon vuosi on pääasiallisesti suosiollinen niille, jotka haluavat edetä urallaan. Nyt kannattaa ponnistella tavoitteitaan kohti, koska ponnistelut tulevat tuottamaan tulosta. Siellä missä on ollut kaaosta, järjestys palautuu. Ihmiset ovat myöntyväisempiä muutoksille, joita ovat aiemmin vastustaneet. Uudet ideat saavat myötämielisen vastaanoton torjunnan sijasta. Vakiintuneissa parisuhteissa ilmenee ongelmia kumppanin vaatiessa itsenäisyyttä. Kukon vuosi on aikaa jolloin voi saavuttaa menestystä haasteiden kautta, vaikka aiemmin se on ollut mahdotonta.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat