Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi koira

Koira

Koira on syntynyt uskollisuuden ja levottomuuden merkkien alla. Koira on maailmanparantaja. Hän ei pidä muutoksista ja varovaisuus voi estää toiveiden toteutumisen, hänellä on taipumus murehtia suotta.

Yleinen

Koira ei kuulu sosiaalisimpien merkkien joukkoon ja käyttäytyy luonnostaan itsepäisesti ja pessimistisesti muiden seurassa, hän ei viihdy suurilla kutsuilla tai ihmisjoukossa. Koira on kuitenkin yksi Kiinalaisen eläinradan rehellisimmistä ja luotettavimmista merkeistä, joka valitsee huolella ystävänsä. Perhettään ja ystäviään Koira on aina valmis puolustamaan jopa henkensä uhalla, hän taistelee aina heikompien puolesta. Vaikeissa tilanteissa Koira on loistava kuuntelija, joka löytää intuitionsa avulla oikeat vastaukset hädässä olevalle ja osaa pitää salaisuudet. Koira on kunniallinen, suorapuheinen ja hyvin vilpitön.

Työ

Koira on luotettava liittolainen ja työtä pelkäämätön perfektionisti, joka rakastaa yksityiskohtien hiomista, mutta Koira tarvitsee selkeän päämäärän ja motivaatiota. Koira mieluummin erikoistuu valitsemallaan alalla kuin tekisi töitä usealla alalla. Koirat ovat idealisteja ja heille vakaumuksen löytyminen elämässä on merkityksellistä, kun taas Koira ei pahemmin piittaa rahasta. Heistä tulee hyviä äänitorvia massojen tarpeille ja näin ollen heitä löytyy poliitikkoina tai jonkin liikkeen edustajina, he ovat hyvin ahkeria työntekijöitä. Koirat voivat suuntautua opettamiseen, lääke- tai lakitieteisiin. He etsivät totuutta ja ovat kriittisiä ja haluaisivat elää ihanteellisessa maailmassa. Koira ei ole materialisti, mutta hän haluaa hyvän ja mukavan kodin. Omaisuuden kokoaminen ei kiinnosta koiraa, hän on tyytyväinen, kun raha riittää perheestä huolehtimiseen. Vaikka Koira on harvoin rikas, hän haluaa jakaa omastaan sitä tarvitseville.

Miten voisit saavuttaa uusia tavoitteita? Lisätiedot: Kukka-Maaria

Perhe

Koiran parisuhde alkaa usein ystävyyden ja harrastusten pohjalta, jolloin Koira voi rauhassa tutustua kiinnostuksensa kohteeseen. Ihmissuhteissaan Koirat ovat uskollisia, vaikkakaan eivät kovin intohimoisia tai tunteellisia ja heidän voi olla vaikea ilmaista lämpimiä tunteitaan. Koira on sympaattinen ja antaa helposti anteeksi niille, joista pitää. Koira osaa lohduttaa. Koira pysyy rinnalla olosuhteista huolimatta, kun pitää jostakin ihmisestä. He nauttivat hyvistä keskusteluista ja älykkäästä ajatusten vaihdoista. Koira on hyvä aviopuoliso, hän vaalii kotiaan, puolisoaan ja lapsiaan. Vaikka Koira ei ole hirvittävän romanttinen, hän ei myöskään petä sitä mitä lupaa. Hän on mitä uskollisin ja luotettavin.

Vaivaavatko perheasiat mieltäsi? Lisätiedot: Anniina

Rakkaus

Koira tulee erittäin hyvin toimeen Hevosen, Sian, Tiikerin ja Apinan merkeissä syntyneiden kanssa. Tiikerin kanssa Koira muodostaa erinomaisen taisteluparin maailman vääryyksiä kohtaan. Liiton todellinen voimavara on kuitenkin intohimoinen seksi. Suhde on fyysisesti ja henkisesti erittäin vankalla pohjalla. Hevonen tuo lämpöä Koiran askeettiseen maailmaan ja tukee Koiraa tämän maailmanparannusyrityksissään. Sika arvostaa Koiran elämänfilosofiaa, mutta Sian elämän aistinautinnot, kuten seksinnälkä ja ruuanhimo voivat ärsyttää Koiraa. Koiraa kiehtoo Apinan äly ja seksuaalisuus, mutta hän kärsii Apinan metkuista päivittäin. Hän voi saada lujan ja kestävän suhteen myös Rotan, Härän, Jäniksen, Käärmeen ja toisen Koiran kanssa. Jänis ja Koira hellivät ja hemmottelevat toisiaan. Elämä on tasapainoista ja siinä on maltillista erotiikkaa. Koira rakastaa Käärmettä intohimoisesti, Käärme taas sitoo Koiran itseensä erotiikan köydellä. Käärme voi olla mustasukkainen Koiran työlle ja harrastuksille. Rotta ja Koira arvostavat uskollisuutta ja puhtaita elämänarvoja, mutta suhde jää muodolliselle tasolle. Härän kanssa on vaikea löytää yhteistä kieltä, sillä Koira on maailmanparantaja ja Härkä keskittyy perinteisiin arvoihin. Kahden Koiran suhteessa arvostetaan kotia ja isänmaata. Lohikäärme on Koiralle liian liekehtivä luonne. Oikukas Vuohi ja rehellinen Kukko ärsyttävät usein Koiraa.

Osaatko nauttia elämästäsi? Lisätiedot: Hilla

Vuodet

1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Koiran vuonna kannattaa panostaa uskollisuuteen ja rehellisyyteen, on aika puolustaa tarkoin omaansa. On viisainta sijoittaa rahat turvallisesti ja harkiten, on turha toivoa suuria voittoja, nyt ei ole hyvä aika ottaa tarpeettomia riskejä. Vaikka omaisuuden arvo voi tuntuvasti nousta Koiran vuonna, silloin ei ole viisasta luopua siitä vielä vähään aikaan. Koiran vuonna solmitaan elinikäisiä avioliittoja, koska ne perustuvat keskinäiseen luottamukseen ja syvään ihailuun.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat