Luonnehoroskooppi

Kalat

Kalat

20.2. - 20.3.

Kalat -merkin alle syntynyt ihminen on intuitiivinen, äärimmäisen tunnevoimainen unelmoija, romanttinen haaveilija. Hän on pehmeä ja auttavainen persoona, joka näkee paremman maailman ja on valmis tekemään sen eteen töitä. Kala suostuu yleensä mihin tahansa ja hänet on helppo taivutella, jos hän saa sillä rauhallisen elämän. Kalasta saa erinomaisen ystävän, sillä hän on ennakkoluuloton, aina valmis auttamaan, kärsivällinen ja empaattinen. Kala on usein taiteellisesti lahjakas. Kala on äärimmäisen herkkä, vaikka antaisi ymmärtää ulospäin muuta. Kala välittää mielellään tietoa ja näkee asiat lempeässä valossa.

Kala voi päätyä luovaan ammattiin taiteilijaksi tai näyttelijäksi taiteellisuutensa vuoksi tai hoiva-alalle, sillä Kala nauttii toisten hoitamisesta. Kalasta voi tulla jopa uskonnollinen erakko, koska hän voi kieltäytyä hyväksymästä todellista elämää. Kala tarvitsee vahvan kumppanin, koska taloudellisen ajattelukyvyn puute voi sallia hänen olevankin liiankin avomielinen jokaiselle joka apua pyytää. Tämä myötätuntoinen sielu uskoo maailmaan, jossa elää vain täydellisiä ihmisiä, arjen todellisuus rikkoo unelmat.

Kala eksyy ajoittain turhan syviin vesiin, jolloin läheisten merkitys on hyvin tärkeä. Myös auttaakseen läheisiään Kala voi saattaa itsensä ongelmiin, varsinkin kun Kalan on vaikea sanoa ei. Kalan olisi opittava pitämään puoliaan. Kalalla on hyvä muisti ja hän on erittäin viisas. Kalat ovat kiinnostuneita kaikista rajatieteistä ja omaavat yliaistillisia kokemuksia, näkevät enneunia ja omaavat jopa parantajan kykyjä. Kalalla voi olla selvännäkijän kykyjä, mutta energian kanavoimisessa voi olla vaikeuksia.

Kala on liiankin myöntyväinen kumppaninsa toiveisiin ja saattaa jopa sietää huonoa kohtelua. Kalan rinnalla pärjäävät tunteelliset veden merkit, kaksi Kalaa saa yhdessä aikaan universumin täydellisintä rakkautta, mutta myös maan merkit voivat onnistua rakentamaan Kalojen kanssa hyvän ja tasapainoisen suhteen. Tulen merkit voivat kokea Kalojen kanssa kiihkeän, mutta ohimenevän rakkauden, jota kumpikaan ei koskaan unohda. Ilman merkit vaativat aika paljon tukea muilta planeettasijainneilta, ennen kuin yhteiselo Kalojen kanssa voi edes teoriassa sujua.

Kala on intuitiivinen ja herkkä auttaja luonne, jota kiinnostaa mystisyys. Kun haluat tietää lisää ihmissuhteista tai enneunista, soita ennustajalle tai selvännäkijälle.

Intuitiiviset tulkinnat: Marija

Unitulkinnat: Kukka-Maaria

Ihmissuhteet: Marija

Selvänäköiset tulkinnat: Hilla

Avainsanat: Herkkyys, tunteellisuus, taide, lempeys, sympaattisuus, romanttisuus

Hallitseva planeetta: Neptunus

Onnen päivä: Keskiviikko

Onnen väri: Violetti, merenvihreä

Onnen kivi: Helmi

Elementti: Vesi

Luonne: Muuttuva

Laatu: Feminiininen, negatiivinen

Metalli: Tina, platina

Kukka: Lumme, freesia, vesililja

Eläin: Kaikki kalat

Onnenluku: 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34, 43, 52

Terveys: Kalat hallitsevat jalkateriä. Psykosomaattisia vaivoja. Taipumusta depressioon.

Tunnettuja tähtimerkin edustajia: Albert Einstein, Auguste Renoir

Luonnehoroskooppi

Vaaka

Vaaka

Skorpioni

Skorpioni

Jousimies

Jousimies

Kauris

Kauris

Vesimies

Vesimies

Kalat

Kalat

Oinas

Oinas

Härkä

Härkä

Kaksoset

Kaksoset

Rapu

Rapu

Leijona

Leijona

Neitsyt

Neitsyt

Tarot

Tarot

Tarot-kortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteelle, joiden avulla voi kohottaa tietoisuuttaan ja kehittää luontaista herkkyyttä ja intuitiota. Tarot korteissa on kuvattuna koko elämän kirjo sekä elämänkaari. Tarot voi olla tie tietoisuuteen siitä kuka ja millainen ihminen itse olemme ja mihin ja millä tavoin meidän kannattaa pyrkiä. Tarotpakkoja on useita erilaisia. Ennustajien esittelysivuilta näet mitä tarotkortteja ennustajat käyttävät tulkinnoissaan. Tarot-ennustajat tulkitsevat sinulle tarot-korteista tulevaisuutta useisiin elämäntilanteisiin.

Ennustukset.comin ilmaiset tarot-pöydät ja tulkinnat ovat käytettävissäsi täällä. Nosta itsellesi päivän tarotkortti tai kokeile laajempaa tarotpöytää.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Hilla - tulkinnat tarot korteista, kokenut ennustaja apunasi