Luonnehoroskooppi

Kaksoset

Kaksoset

21.5. - 21.6.

Kaksonen on usein puhelias ja valpas kyselijä, joka haluaa välittää tietoa muille ihmisille ja etsii perimmäistä totuutta, usein pelkästään huvin vuoksi. Kaksonen on monipuolinen ja älykäs ja hänen karismansa vetoaa muihin ihmisiin. Mikään toinen tähtityyppi ei ole näin kontaktikykyinen ja rakastettu loistavana seuraihmisenä. Kaksonen on vilkas ja utelias sekä tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta. Kaksonen on kiinnostunut keksinnöistä ja saattaa ostaa mitä tahansa hetken mielenjohteesta. Kaksosella on asiaan kuin asiaan sarkastinen kommentti ja väittelee mielellään asioista.

Kaksonen hakeutuu yleensä luovalla alalle, koska kyllästyy nopeasti. Kaksonen innostuu kaikesta uudesta ja haluaa aloittaa asioita, mutta pitkäjänteisyys niiden loppuun vientiin uupuu. Kaksosella on keskittymiskyvyn puutetta ja hänellä on taipumusta hermostua. Kaksosta on vaikea pakottaa minkäänlaisiin kaavoihin. Kaksosella on nopea käsityskyky. Kaksosella on usein paljon harrastuksia. Pysyvät ammatit on melko vieraita Kaksoselle, sillä hän kehittyy koko ajan ihmisenä ja näin ollen ammatin vaihtaminen vielä vanhemmallakin iällä on mahdollista.

Parisuhteet ja pidempiaikaiset kuviot aiheuttavat Kaksosille joskus haasteita, sillä hän on kärsimätön ja tuuliviirimäinen sekä tarvitsee lämpöä ja ymmärtämystä. Kaksonen on pohjimmiltaan tahdikas ja rauhaa rakastava, mutta Kaksosen tapa puuttua toisten asioihin tuo mukanaan monta kertaa räjähdysainetta. Kaksonen on leikkisä ja karismaattinen persoona, joka käyttäytyy ajoittain itsekkäästi. Vilkas ja kommunikointikykyinen Kaksonen pitää kansainvälisyydestä. Yksi luonteenpiirre on arvaamattomuus.

Toimivan suhteen Kaksonen solmii itsetunnoltaan vahvan Oinaan tai Leijonan kanssa. Kaksosella on vain tapana rakastuessaan säikähtää ja vetäytyä itseensä. Kaksosen tunnepitoiset ihmissuhteet niin rakkaudessa kuin ystävyydessä ovat usein läpikotaisin ongelmallisia. Myös ystäviksi sopivat hyvin Vaaka, Jousimies ja Vesimies, jotka itse samanlaisina luonteina osaavat arvostaa itsenäistä ja vapautta rakastavaa Kaksosta. Herkän Ravun Kaksonen polkee helposti jalkoihinsa, Kauris ja Neitsyt väsyvät hänen vauhtiinsa, Härkä ei häntä yksinkertaisesti ymmärrä, koska Kaksosta ei voi omistaa ja Härkä taas on materialisti. Rakastajana Kaksonen on hyvin inspiroiva.

Kaksoset ovat tunneihmisiä. Kun mieltäsi vaivaa parisuhdeasiat tai rakkaushuolet, haluat tietää ihmissuhteista enemmän, soita asiantuntijoille.

Rakkausennustukset: Anniina

Parisuhdeasiat: Anniina

Ihmissuhteet: Hilla

Avainsanat: Nopeus, uteliaisuus, kommunikointi, kaksijakoisuus, älykkyys, kärsimättömyys

Hallitseva planeetta: Merkurius

Onnen päivä: Keskiviikko

Onnen väri: Keltainen

Onnen kivi: Akaatti, turmaliini

Elementti: Ilma

Luonne: Muuttuva

Laatu: Maskuliininen, positiivinen

Metalli: Elohopea

Kukka: Ruusu, kielo, kurjenpolvi, pelargonia, lilja, kehäkukka

Eläin: Apinat, papukaijat, perhoset

Onnenluku: 5

Terveys: Kaksonen hallitsee hartioita ja niskaa, selkävaivat yleisiä. Keuhkosairauksia.

Tunnettuja tähtimerkin edustajia: Anne Frank, Paul Gauguin

Luonnehoroskooppi

Vaaka

Vaaka

Skorpioni

Skorpioni

Jousimies

Jousimies

Kauris

Kauris

Vesimies

Vesimies

Kalat

Kalat

Oinas

Oinas

Härkä

Härkä

Kaksoset

Kaksoset

Rapu

Rapu

Leijona

Leijona

Neitsyt

Neitsyt

Tarot

Tarot

Tarot-kortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteelle, joiden avulla voi kohottaa tietoisuuttaan ja kehittää luontaista herkkyyttä ja intuitiota. Tarot korteissa on kuvattuna koko elämän kirjo sekä elämänkaari. Tarot voi olla tie tietoisuuteen siitä kuka ja millainen ihminen itse olemme ja mihin ja millä tavoin meidän kannattaa pyrkiä. Tarotpakkoja on useita erilaisia. Ennustajien esittelysivuilta näet mitä tarotkortteja ennustajat käyttävät tulkinnoissaan. Tarot-ennustajat tulkitsevat sinulle tarot-korteista tulevaisuutta useisiin elämäntilanteisiin.

Ennustukset.comin ilmaiset tarot-pöydät ja tulkinnat ovat käytettävissäsi täällä. Nosta itsellesi päivän tarotkortti tai kokeile laajempaa tarotpöytää.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat