Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi käärme

Käärme

Käärme on syntynyt viisauden merkin alla. Älykkyys, syvällisyys ja erittäin intuitiivinen herkkyys ovat Käärmeen hienoimmat ominaisuudet. Käärmeellä on taipumusta mystiikkaan ja juuri tämä salaperäisyys viehättää hänessä.

Yleinen

Käärmeen aivoja voidaan verrata tietokoneeseen, hän punnitsee asioita ja tekee johtopäätöksiä, hän luottaa omaan näkemykseensä, eikä arvosta muiden neuvoja. Käärme osaa olla huikaisevan romanttinen, hauska ja aina yhtä ihastuttavan taitava flirttailija, josta ei voi olla pitämättä. Käärme on erittäin huumorintajuinen ja hänellä riittää ihailijoita. Käärme on kriittinen ja analysoiva luonne, syvällinen ajattelija. Hän pääsee tavoitteeseensa hienovaraisella vihjailulla, saaden muut uskomaan, että ajatus oli alun perin heidän omansa. Hän keskittyy syvästi mielenkiintonsa kohteeseen ja hylkää pinnalliset epäolennaisuudet. Hän kykenee tuomaan parhaat, vahvat puolensa käyttöön kriisissä ja näin ollen havaitsee asioiden tärkeysjärjestyksen. Käärme ei siedä loukatuksi tulemista, silloin hänestä nousee kostonhimoinen puoli esiin.

Työ

Käärme ei pelkää kovaa työntekoa. Hän on määrätietoinen, mutta voi olla myös häikäilemätön. Käärme on pohjimmiltaan epäluuloinen ja vaikeasti lähestyttävä, hän ei koskaan unohda kärsimäänsä vääryyttä. Käärme luo kuuluisan nahkansa monta kertaa elämänsä aikana siirtyen uusiin haasteisiin. Hän voi vaihtaa harrastuksia ja työpaikkaa. Käärme haluaa tutkia ja kirjoittaa, hän menestyy opettajana, poliitikkona, johtajana tai sosiaalityöntekijänä. Myös paranormaalit ilmiöt, taide, filosofia ja okkultismi kiehtovat Käärmettä, joka mielellään syventyy aihetta käsitteleviin kirjoihin ja elokuviin. Käärmeillä on erinomainen vaisto ja hän voi olla myös selvänäköinen. Käärmeet voivat olla meedioita. Käärme viihtyy luovassa työssä tai tutkijana.

Antaako työ sinulle iloa? Lisätiedot: Nata

Perhe

Käärme on hyvin seksuaalinen, aistillinen ja intohimoinen suhteessaan ja se voi johtaa hänet vaikeuksiin suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen. Hän on erittäin mustasukkainen ja omistava. Käärmeitä pidetään lapsirakkaina, mutta takana voi olla myös halu sitoa puoliso perhevelvollisuuksiin. Jos Käärme jätetään, hänen kostostaan voi olla varma. Häviämään Käärme ei kuitenkaan opi helposti ja silloin astuu esiin myrkyllisempi versio herkkyydestä. Käärme on koko eläinradan surkein peluri, joka voi vaarantaa hänen taloudellisen menestyksensä. Onnekkuudessa Käärmettä on vaikea päihittää silloin, kun puhutaan rahasta. Jotenkin hän aina kääntää tilanteen edukseen. Taloudellisessa mielessä Käärme on ihanteellinen puoliso ja halukas käyttämään rahaa perheensä hyväksi. Käärme pukeutuu tyylikkäästi ja osaa lisätä asuunsa pieniä yksityiskohtia.

Huomioidaanko sinun tarpeitasi riittävästi? Lisätiedot: Annika

Rakkaus

Käärme sopii erityisen hyvin yhteen Härän, Lohikäärmeen, Kukon ja Jäniksen kanssa. Käärmeen ja Kukon suhde on hyvin intohimoinen. He luottavat toisiinsa täydellisesti ja kehittyvät yhdessä henkisesti. Härkä haluaa ottaa ohjat käsiin kotona ja se sopii Käärmeelle. Härkä kohtelee Käärmettä kuin kukkaa kämmenellä ja hemmottelee häntä, vaikka suhde ei olekaan varsin eroottinen. Kahden Käärmeen suhde on kiihkeä ja aistillinen, mutta kuolettavan mustasukkainen. Lohikäärmeen kanssa suhdetta varjostaa mustasukkaisuus. Jäniksen kanssa on vaarana, että suhde kaatuu liialliseen pohdiskeluun, jossa ei edetä sanoista tekoihin. Jos Käärme saa riittävästi vapautta, hän voi solmia toimivan suhteen Hevosen, Vuohen, Apinan, Rotan ja Koiran kanssa. Rotta ja Käärme lumoutuvat toisistaan suorastaan maagisesti ja nauttivat aistimaailman iloista. Molemmat arvostavat rahaa. Suhteen ongelmaksi muodostuu Rotan suhtautuminen mystiikkaan. Käärme ja Koira kunnioittavat toisiaan, mutta yhteistä aikaa tuntuu olevan vaikea löytää. Suhde tahtoo jäädä etäiseksi ja muodolliseksi. Vuohen kanssa suhde toimii niin kauan kuin heillä on rahaa, jos köyhyys astuu ovesta ulos, rakkaus lentää ikkunasta ulos. Apinan kanssa suhteessa on ongelmia erilaisen huumorintajun myötä, molemmat ovat huumorintajuisia, mutta eivät tajua toistensa huumoria. Sika on Käärmeelle liian rehellinen ja Tiikerin elämäntapa on liian repivää rauhaa rakastavalle Käärmeelle.

Osaatko nauttia myös yksinolosta? Lisätiedot: Hanna

Vuodet

1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Käärmeen vuonna on aika korjata tekemiään virheitä, päätöksiä ja tekoja. Sinun on mahdollista vaikuttaa aiempien tapahtumien seurauksiin. Käärmeen vuosi on myös kriittisyyden ja itsetutkiskelun vuosi, on aika punnita omia motiivejaan ja vaatimuksiaan, harkita myös toiveitaan. Jos jokin elämänalueista kaipaa muutosta, ratkaisevaa parantamista on oltava hienovarainen ilmaistessaan mielipiteensä, jos samalla hakee asialle toisten hyväksyntää. Kriittinen suhtautuminen ilmenee helposti. On parempi odottaa ensireaktioita ja edetä asiassa rauhallisesti kuin olla liian suora. Käärmeen vuonna syntyy odottamattomia suhteita.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat