Luonnehoroskooppi

Jousimies

Jousimies

23.11. - 22.12.

Jousimies on suora ja rehellinen ihminen, jonka voisi kuvata sanoin ikuinen etsijä. Luonteenpiirteeltään hän on hymyilevä, liikkuva, urheilullinen ja seurallinen, mutta tietyllä tavalla seurallinen erakko. Jousimies pitää ihmisten seurasta, mutta haluaa toimia omilla ehdoillaan. Jousimies on optimistinen, seikkailunhaluinen, leikkisä ja huumorintajuinen, mutta hän vaatii myös kanssakumppaniltaan paljon. Jousimies on ahkera työntekijä, suunnattoman intonsa ja energiansa ansiosta. Jousimies saattaa omistaa koko elämänsä tutkimusprojekteille. Jousimies on aina kiinni ajanhengessä ja hänellä on kyky nähdä asioita kauemmas eteenpäin.

Jousimies on impulsiivinen, mutta kyllästyy aika nopeasti uusiin harrastuksiinsa. Jousimies pitää kansainvälisyydestä, sillä ei voi sietää rajoja ja hän kaipaa seikkailua niin ihmissuhteissa kuin työelämässä. Jousimies haluaa matkustella. Jousimies on lojaali omille aatteilleen, jotka eivät yleensä mahdu valtamuottiin, häntä kiinnostaa filosofia ja uskonnot. Tiedonjano tekee hänestä innokkaan matkaajan ja häntä kiinnostaa erilaiset kulttuurit. Jousimies on utelias ja haluaa vastauksen kaikenlaisiin kysymyksiin, joiden eteen hän on valmis opiskelemaan. Idealistisuudesta pitävä Jousimies on keksijä ja visionääri, eikä hän tee koskaan työtään pelkästä rahasta. Hän kyllästyy helposti rutiiniin eikä suostu halpa-arvoisiin töihin. Tekniset ammatit soveltuvat Jousimiehelle hyvin. Jousimies on tunneälykäs, mutta kärsimätön luonne.

Jousimies ei aina ilmaise ääneen rakkauden tunteitaan, sillä hän luulee rakkaansa tietävän mitä hän ajattelee. Jousimies on haluton sitoutumaan täysin, vaikka suhde olisi vakiintunut, sillä hän haluaa säilyttää osan vapauttaan ja ehkä pitää lomansa erillään kumppanistaan. Jousimies voi vaatia avioliitossa eri pankkitilejä, jotta voi säilyttää omaa vapauttaan.

Jousimies on intuitiivinen, ymmärtäväinen ja ystävällinen. Parhaiten Jousimiehen kanssa pärjäävät tulen ja ilman merkit - Oinaan kanssa suhde lähentelee täydellisyyttä, Vesimiehen kanssa se voi olla vauhdikas ja syvä, Leijonan kanssa kiihkeä, toisen Jousimiehen kanssa dramaattinen ja Vaa'an kanssa kaunis ja kestävä, mutta suurpiirteisen Jousimiehen ei kannata edes kokeilla maanmerkkejä - heiltä hän vain särkisi sydämen. Veden merkkien kanssa Jousimies saattaa hetkellisesti onnistua.

Jousimies on ikuinen intuitiivinen etsijä ja ahkera työntekijä. Kun haluat tietää tarkemmin tulevaisuutesi mahdollisuuksista työ- tai rakkauselämässä, soita asiantunteville ennustajille.

Työasiat: Anna-Sofia

Raha-asiat: Hilla

Ihmissuhteet: Nata

Rakkausennustukset: Katriina

Intuitiiviset tulkinnat: Minna

Avainsanat: Matkustaminen, kunnianhimo, filosofia, valloittavuus, tunneäly

Hallitseva planeetta: Jupiter

Onnen päivä: Torstai

Onnen väri: Vaaleansininen

Onnen kivi: Topaasi, ametisti

Elementti: Tuli

Luonne: Muuttuva

Laatu: Maskuliininen, positiivinen

Metalli: Tina

Kukka: Narsissi, atsalea, vuokko, neilikka

Eläin: Hevonen

Onnenluku: 3, 5, 7

Terveys: Jousimies hallitsee lantiota ja reisiä. Paino-ongelmia, niveltulehduksia.

Tunnettuja tähtimerkin edustajia: Ludwig van Beethoven, Walt Disney, Mark Twain, Kirk Douglas

Luonnehoroskooppi

Vaaka

Vaaka

Skorpioni

Skorpioni

Jousimies

Jousimies

Kauris

Kauris

Vesimies

Vesimies

Kalat

Kalat

Oinas

Oinas

Härkä

Härkä

Kaksoset

Kaksoset

Rapu

Rapu

Leijona

Leijona

Neitsyt

Neitsyt

Tarot

Tarot

Tarot-kortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteelle, joiden avulla voi kohottaa tietoisuuttaan ja kehittää luontaista herkkyyttä ja intuitiota. Tarot korteissa on kuvattuna koko elämän kirjo sekä elämänkaari. Tarot voi olla tie tietoisuuteen siitä kuka ja millainen ihminen itse olemme ja mihin ja millä tavoin meidän kannattaa pyrkiä. Tarotpakkoja on useita erilaisia. Ennustajien esittelysivuilta näet mitä tarotkortteja ennustajat käyttävät tulkinnoissaan. Tarot-ennustajat tulkitsevat sinulle tarot-korteista tulevaisuutta useisiin elämäntilanteisiin.

Ennustukset.comin ilmaiset tarot-pöydät ja tulkinnat ovat käytettävissäsi täällä. Nosta itsellesi päivän tarotkortti tai kokeile laajempaa tarotpöytää.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Saara - kokonaisvaltaiset intuitiiviset tulkinnat