Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi jänis

Jänis

Jänis on syntynyt varovaisuuden merkin alla. Jäniksen silmiinpistävin piirre on rauhanrakkaus. Vaikka Jänis on sosiaalinen, ehdottoman hienotunteinen, ystävällinen ja hyvätapainen niin yksityisesti häntä voi olla vaikea toisen ihmisen ymmärtää.

Yleinen

Jänis on tahdikas ja kunnioittaa toisten yksityisyyttä, kuten myös haluaa kunnioitettavan omaansa. Jänis pitää hiljaisesta ja rauhallisesta elämästä. Jäniksen ei ole helppo jakaa monikerroksisia kokemuksiaan ja tuntojaan toisille. Jänis käyttää välttelevää taktiikkaa vaikeuksien uhatessa. Jänis välttelee kaikkea melua, riitelyä ja mekastusta saattaen vaikuttaa aralta, vaikka hänellä on erittäin vahva itsetunto. Suuttuessaan Jänis ei yleensä korota ääntään ja katsoo mieluummin asioita läpi sormiensa kuin menettäisi rauhallisen ilmapiirin. Jänis on taitava ihmistuntija ja häntä huijataan harvoin.

Työ

Jänis on taitava diplomaattinen neuvottelija nopean älynsä ja harkitsevaisuutensa takia. Hän on kiinnostunut yhteiskunnasta ja henkisyydestä ja usein hän on luova. Jänis on hyvin pätevä ja lojaali työntekijä, jolla on hyvä muisti. Jänis sopii ammatteihin kuten diplomaatti, pappi, johtaja, kauppias ja asianajaja. Jäniksellä on kyky tehdä rahaa ja hän osaa myös käyttää sitä laadukkaisiin asioihin. Jänis kerää omaisuutta, joka sitoo hänet paikalleen. Jänis on tarkkanäköinen liikeasioissa, mutta reagoi herkästi häiriötekijöihin ympärillään. Jänis ei pidä riskienotosta ja hän on hyvin varovainen. Liika varovaisuus ja turvallisuuden tavoittelu omissa valinnoissa saattaa toki tehdä Jäniksen elämästä tylsää. Ehkä juuri yliluonnollisten kykyjensä ansiosta Jänis tietää, että maailma on vaikea paikka elää ja haluaa varjella omia etujaan.

Onko edessäsi tärkeiden ratkaisuiden aika? Lisätiedot: Nata

Perhe

Jänis pärjää maailmassa nokkeluutensa ja huumorintajunsa turvin ja hän on herkkä ja intuitiivinen. Hän osaa valita tiensä niin, että voi luistella epämiellyttävistä asioista ja nauttia elämästään rentoutuen. Jotkut Jänikset ovat keräilijöitä, he haluavat kerätä ympärilleen kokoelmia ja viimeisimpiä kodin mukavuuksia. Jänis on mukavuudenhaluinen olento. Jänis viihtyy tyylikkäässä kodissaan, mutta perhe-elämä ja kotityöt eivät pahemmin kiehdo häntä. Arkirutiini voi olla jopa vastenmielistä. Aviopuolison löytäminen ei usein ole helppoa, koska Jänis on pidättyväinen. Koska Jänis välttää riitoja, perheriidat eivät ole hänelle mieleen ja hänestä voi muodostua puolisolle etäinen mielikuva. Hänen suhteensa voi olla jopa muodollinen, ilman draamaa ja räiskähteleviä tunteenpurkauksia. Jänis kaipaa kuitenkin kumppanuuden tuomaa turvallisuutta.

Onko perhe salainen voimavarasi? Lisätiedot: Anniina

Rakkaus

Jänis ei ole merkeistä uskollisin, mutta hän sopii erityisen hyvin Käärmeen, Vuohen, Sian ja Härän merkeissä syntyneiden kanssa. Vuohen kanssa Jäniksellä on samanlainen käsitys kauneudesta, tavoitteena hienostunut ihmissuhde, jossa on voimakas henkinen yhteenkuuluvuus ja yhteiset harrastukset. Sian aistillisuus viehättää Jänistä ja heillä on miellyttävä koti ja raha-asiat kunnossa. Jänis ja Käärme ovat molemmat syvällisiä ja pohdiskelevia luonteita ja valitettavan usein aina oikeassa, yhtä aikaisesti. Jänis ja Koira ymmärtävät toisiaan jopa sanoitta. Suhde on täynnä lämpöä ja hellyyttä. Jänis voi tulla toimeen myös Lohikäärmeen, Tiikerin, Apinan, Hevosen tai toisen Jäniksen kanssa. Hevosen epätäsmällisyys ärsyttää Jänistä. Kahden Jäniksen suhteessa on molemminpuolista velvollisuudentuntoa ja viileän kohteliasta arvostusta. Apinan kanssa Jänis on vain harvoin samaa mieltä. Jänis tuntee Tiikerin metkut ja osaa nauraa hänelle. Rotta ja Kukko ovat Jänikselle liian suorasukaisia. Rottaa kohtaan Jänis tuntee siitäkin huolimatta eroottista vetovoimaa.

Onko rakkauselämäsi täydellistä? Lisätiedot: Elisa

Vuodet

1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Jäniksen vuosi on sopusointuisen elämän ja rauhan aikaa. Ne ihmiset, jotka eivät kaipaa innokkaasti suuria tekoja ja muutoksia saavat tästä ajasta harmonisen ajan, koska jäniksen vuodet merkitsevät vakaata edistymistä. On erityisen tärkeää ottaa toiset huomioon ja tänä vuonna parhaiten onnistuvat ne, jotka tiedostavat, että kun itseään ei tuo liikaa aktiivisesti esille, parhaat tilaisuudet tulevat odottamatta eteen. Jäniksen vuonna on yleistä, että perhesiteet vahvistuvat ja laajenevat. Jäniksen vuosi on hyvä aika sijoittaa ja ostaa omaisuutta.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat