Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi hevonen

Hevonen

Hevonen on syntynyt eleganssin merkin alla. Hevosia on monenlaisia, heitä voisi verrata säntilliseen työhevoseen, kilpahevoseen ja villihevoseen riippuen minkä elementin alla he ovat syntyneet. Hevoset ovat energisiä ja moneen suuntaan pursuilevia luonteita.

Yleinen

Hevosilla on tempperamenttiä ja he suuttuvat nopeasti ja lauhtuvat nopeasti. He innostuvat helposti, mutta innostus myös laantuu yhtä nopeasti. He elävät boheemisti ja suvaitsevat itselleen moninaisia vapauksia. Nokkela, hauska, hyvin pukeutuva ja viehättävä Hevonen rakastaa juhlia ja väkijoukkoja, eikä laita ollenkaan pahakseen ollessaan huomion keskipisteenä häissä tai hautajaisissa. Hevonen osaa lausua kohteliaisuuksia, imarrella ja huvittaa. Ystäviä riittää, sillä Hevonen on huomaavainen, ja suojeleva kaikkia ystäviään kohtaan, eikä Hevosen seurassa käy koskaan aika pitkäksi. Hevosella on aina jotain jännittävää mielessä. Pahana päivänä hevonen on tuittupäinen, kärsimätön ja ällistyttävän itsekäs myös ystäviään kohtaan.

Työ

He eivät ole kiinnostuneita itsensä analysoimisesta ja näin ollen voivatkin esittää moninaisia rooleja yhteiskunnassa. Hevosille sopii parhaiten käytännönläheiset työt, jotka eivät vaadi jatkuvaa pitkäjänteisyyttä. Hevoset menestyvät liikemaailmassa ja teknisen suunnittelun parissa, heissä on synnynnäisiä johtajanominaisuuksia. Hevosissa on voimaa ja kestävyyttä ja he ovat valmiita tekemään kovastikin töitä leipänsä eteen. Hevonen on järjestelmällinen ja väsymätön. Monet elämäntilanteiden muutokset tuovat levottomuutta heidän elämäänsä ja he voivatkin vaihtaa helposti näkökantojaan asioista. Hevonen saattaa pitää matkustelusta ja jopa ulkomailla asumisesta. Hevonen on hyvin rehellinen ja hänellä on onnea raha-asioissa. Hän hoitaa raha-asiansa säntillisesti.

Oletko jo saavuttanut sen mitä haluat? Lisätiedot: Anna-Sofia

Perhe

Hevosessa on fyysistä vetovoimaa ja seksikkyyttä. Sosiaalisesti pidettyinä, hyvin itsensä ilmaisevina ja vapautta rakastavina heillä on monia rakkausjuttuja, mutta pitkäjänteisyyttä heiltä puuttuu. Hevoset rakastuvat kuolettavasti, mutta unohtavat tunteensa. Hevonen saattaa tehdä tyhmyyksiä rakkauden eteen ja petyttyään hän käpertyy itsesääliin ennemmin kuin myöntäisi omat virheensä. Hevosille kultaisetkaan kahleet eivät ole toivottavia, hän kauhistuu sidoksia, joten Hevonen haluaa säilyttää parisuhteessa eläessään tietyn määrän aikaa omille harrastuksilleen. Perhe on hevoselle tärkeä jatke, jossa hän näkee itsensä kaiken keskipisteessä. Hevonen voi olla itsekäs, mutta samaan aikaan hän käyttää avokätisesti rahaa perheensä hyväksi ja antaa aikaa perheelleen. Kotityöt eivät sovi hevoselle ja mieluiten hän maksaisi niiden tekemisestä jollekin toiselle.

Onko perhe salainen voimavarasi? Lisätiedot: Annika

Rakkaus

Hevonen sopii erityisen hyvin yhteen Tiikerin, Kukon, Vuohen ja Koiran merkkien alla syntyneiden kanssa. Tiikerin kanssa Hevosella on intohimoinen rakkaussuhde. Yhdessä he kokevat olevansa voittamattomia. Vaikka kiihkeimmät tunteet menisivät ohitse, he pysyvät yhdessä, sillä he ihailevat toisiaan. Hevonen haluaa tietää olevansa hyväksytty ja uskollisesti rakastettu, Koira on uskollinen ja suhde toimisi, jos Koiralle ei muodostuisi lemmenongelmiksi Hevosen ajanpuute. Hellyys ja tunteellisuus ovat avainsanat suhteessa Vuohen kanssa. Hevosen itsekkyys koettelee kuitenkin suhdetta. Hevosta ärsyttää Kukon haaveilu ja unelmointi sekä turhasta puhuminen. Hän saattaa tulla hyvin toimeen Käärmeen, Lohikäärmeen, Jäniksen, Sian ja toisen Hevosen kanssa. Käärme ei suvaitse Hevosen uskottomuutta. Lohikäärmeen kanssa valtataistelut ovat yleisiä, vaikka Hevonen ja Lohikäärme kunnioittavat toisiaan. Sian ja Hevosen suhde on aistillinen. Hevonen muodostaa toisen Hevosen kanssa eroottisen suhteen, jota haittaa vain molempien itsekkyys. Harkitsevainen Jänis ja höyrypäinen Hevonen, löytävät parhaimmillaan kultaisen keskitien yhdessä. Härkä on Hevoselle liian vakava ja yrittää sitkeästi kesyttää Hevosen. Apinan uteliaisuus ja Rotan halu saada elämään varmuutta ei auta suhteessa Hevoseen, joka haluaa olla riippumaton.

Uskallatko luottaa ihmissuhteeseesi? Lisätiedot: Hanna

Vuodet

1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Hevosen vuonna on aika säilyttää ja rakentaa uutta. Silloin ei kannata aloittaa mitään uusia suuria projekteja vaan jatkaa jo aiemmin suunniteltujen asioiden toteuttamista. Seuraa sitä mikä tuntuu varmalta. Mikäli et ole varma uuden projektin aloittamisesta tai päämäärä on sinulle epävarma, lykkää päätöksen tekemistä myöhemmäksi. Tänä vuonna salaisuudet vuotavat päivän valoon, on tärkeää olla lahjomaton ja rehellinen, mikäli et halua epäedullisten asioiden ilmestyvän julkiseen tietoon. Hevosen vuodella on merkitystä terveyteen, se voi parantua, mikäli toimit oikein ja päinvastoin terveyden laiminlyönti voi kostautua.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat