Kiinalainen horoskooppi

kiinalainen horoskooppi apina

Apina

Apina on syntynyt fantasian merkin alla. Apinalla on säteilevä elämänhalu. Apinat ovat vilkkaita ja eläväisiä ja hyvin idearikkaita, he kujeilevat, huvittavat ja naurattavat. Apinalla on mahtava huumorintaju ja he osaavat myös nauraa itselleen.

Yleinen

Apina on uskomattoman nopea ajattelija, joka rakastaa haasteita ja nopeita tilanteita. Ellei vauhtia ole näköpiirissä, kyllästyy Apina nopeasti ja poistuu paikalta tavalla tai toisella. Apina ei pidä uhkailusta tai arvostelusta ja saattaa heittäytyä tällaisissa tilanteissa lapsellisen turhamaiseksi ja töykeäksi jopa parhaimmille ystävilleen. Muut pitävät Apinasta, mutta Apina ei välttämättä pidä muista. Apina voi olla itsekeskeinen ja itsekäskin, mutta taitava näyttelijänä hän osaa salata sen.

Työ

Apina on kunnianhimoinen, terävä-älyinen ja sinnikäs etenijä haasteellisissa omissa projekteissaan, jotka vaativat nokkeluutta ja nopeita refleksejä. Nuorena Apina voi kuitenkin turhautua helposti, ennen kuin sisukkaatta kertyy. Apinan elämä ei voi koskaan olla tylsää tai ennustettavaa. Apina on hyvin oppivainen sekä tiedonjanoinen. Apinat ovat verbaalisesti lahjakkaita ja pärjäävät mielikuvituksensa avulla kirjoittajina tai kustannusalalla. Jotkut Apinat ovat menestyneet kielitieteilijöinä. Apinat menestyvät politiikassa, pr- ja myyntityössä ja opettajina. Heillä on taipumusta pelaamiseen - niin rahallisesti kuin tunteellisestikin. He ovat taitavia pitämään puoliansa ja etsivät ja esittävät asiat itselleen edullisessa valossa. Apina voi joskus olla häikäilemätön ja hätävalheet eivät ole hänelle vieraita, mutta niille ominaisuuksilla Apina peittää omaa hajamielisyyttään.

Onko edessäsi tärkeiden ratkaisuiden aika? Lisätiedot: Marjaana

Perhe

Apinan turhamaisuus ilmenee siten, että hän ei halua olla yksi tusinasta vaan erilainen, ainutkertainen ja ihmeellinen, hän nauttii eksoottisista matkoista ja ylellisyystuotteista. Tunnetasolla apinat ovat hieman epätunteellisia ja kumppanikseen he valitsevatkin mieluusti jonkun korkeassa asemassa olevan tai vaihtavat kiivaassa tahdissa elämänkumppaniaan. Rakkaudessa Apinoilla ei ole oikein onnea, koska Apinoilla on itsestään korkeat käsitykset ja kumppanit eivät vastaa hänen mielikuvaansa riittävän erinomaisesta partnerista, vaikka Apina tarvitsee yhtälailla kiintymystä ja rakkautta kuin kuka tahansa muukin. Apina rakastuu nopeasti ja tulisesti, hänen suuri haasteensa rakkaudessa on lakata vaatimasta huomiota itselleen ja keskittyä enemmän siihen kuinka hän ansaitsee toisten rakkauden ja kunnioituksen. Avioliitossa Apinasta kuoriutuu arjesta huumorilla selviävä ja tahdikas vaikeuksien osuessa kohdalle ja lämmin sekä välitön vanhempi lapsilleen.

Haluatko tietää enemmän perhe-elämästäsi? Lisätiedot: Annika

Rakkaus

Vapaudenkaipuinen, paljon harrastava ja mielellään matkusteleva Apina sopii erityisen hyvin yhteen Rotan, Lohikäärmeen, Sian ja Vuohen kanssa. Apina tarvitsee ajoittain tukea ja Lohikäärme osaa antaa sitä. Erotiikka yhdistää Lohikäärmettä ja Apinaa, Apina tietää kuinka Lohikäärme vietellään. Apina pitää Lohikäärmettä upeana. Rotalla ja Apinalla on yhteistä intohimoinen seksi ja rakkaus rahaan. Rotan kyky antaa anteeksi määrittää suhteen onnellisuuden, sillä Apinan vahvin puoli ei ole uskollisuus. Vuohi rakastaa Apinaa alistuen ja itkee salassa pahaa mieltään, murjottavaan Vuoheen Apina voi kyllästyä. Sika palvoo Apinaa nöyrästi ja on valmis unohtamaan syrjähypyt, mutta Sikaa ei voi huiputtaa taloudellisesti, Sika antaa mielellään rahaa, mutta sitä ei oteta pyytämättä. Härkä, Jänis, Käärme ja Koira viehättyvät Apinan seurasta. Koira ja Apina jakavat samanlaisen kyynisen suhtautumisen ihmisiin. Suhde on viileä, vaikka keskusteltavaa riittää. Apina ja Käärme ovat samankaltaisia älykkäitä, vaaraa rakastavia ja intohimoisia. He saattavat ajautua kilpailuun paremmuudesta. Apinalla on tapana kiusoitella tosikkoluontoista Härkää ja se hiertää suhdetta. Jänis ja Apina yrittävät usein hyötyä muista, ja sen takia he eivät säily sovussa keskenään. Apina ärsyttää Kukkoa, Hevosta ja Tiikeriä. Apinat viihtyvät myös hyvin keskenään.

Kuka on sinulle se oikea? Lisätiedot: Marjaana

Vuodet

1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

Apinan vuotta varjostaa arvaamattomuus, jolloin ei kannata tehdä kauaskantoisia suunnitelmia, sillä ne voivat helposti muuttua tai jopa aiheuttaa pettymyksen. Tarkkanäköiset ja sisukkaat ihmiset voivat tehdä voittoa liikemaailmassa, mutta se voi jäädä lyhytaikaiseksi kaudeksi. Rakkaus voi olla häilyvää ja jopa ohimenevää, mutta flirttailijoille ajanjakso on nautinnollinen, sillä he pääsevät toteuttamaan itseään. Ihmiset ovat avoimia uusille ideoille ja ovat kiinnostuneet myös epätavallisista asioista, joka näkyy tutkimustyössä tunnustuksina.

Kiinalainen horoskooppi

Apina

Apina

Härkä

Härkä

Hevonen

Hevonen

Jänis

Jänis

Käärme

Käärme

Koira

Koira

Kukko

Kukko

Lohikäärme

Lohikäärme

Rotta

Rotta

Sika

Sika

Tiikeri

Tiikeri

Vuohi

Vuohi

Planeetat ja Elementit

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:

Metalli:itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
Vesi:huomaavaisuus, delegoija, suoriutuja
Puu:organisoija, luotettava, sitkeä, täsmällinen
Tuli:impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen
Maa:vakaa, älykäs, organisoija, järjestelmällinen, ahkera

Elementit muodostuvat aurinkokunnan viidestä suurimmasta planeetasta:

Venusjonka elementti on Metalli, joka symboloi sadonkorjuuta
Jupiterjonka elementti on Puu, joka on alku, luomisen vuodenaika
Merkuriusjonka elementti on Vesi, joka ruokkii Puun aikaan saamaa kasvua
Marsjonka elementti on Tuli, joka yhdistetään kuumuuteen
Saturnusjonka elementti on Maa, joka on vuoden keskikohta ja on verrattavissa Aurinkoon

Kahdentoista vuoden kierrossa kukin vuosi on nimetty eläimen mukaan, joka hallitsee omaa vuottaan. Sen mukaan ihminen on syntymävuoden perusteella joko Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira tai Sika. (Yleisesti esiintyy pieniä eroja eläinmerkkien nimissä, esimerkiksi härkä voi olla puhveli, jänis voi olla kissa ja vuohi voi olla lammas.) Jokainen merkki toistuu 12 vuoden välein. Nämä 12 eläintä hallitsevat myös tiettyjä vuorokauden aikoja. Vuorokausi jakautuu ns kaksoistunteihin.

Länsimainen kalenteri ja kiinalainen horoskooppi

Länsimainen kalenteri Kiinalainen horoskooppi Hallitseva merkki
tammikuu helmikuu Tiikeri
helmikuu maaliskuu Jänis
maaliskuu huhtikuu Lohikäärme
huhtikuu toukokuu Käärme
toukokuu kesäkuu Hevonen
kesäkuu heinäkuu Vuohi
heinäkuu elokuu Apina
elokuu syyskuu Kukko
syyskuu lokakuu Koira
lokakuu marraskuu Sika
marraskuu joulukuu Rotta
joulukuu tammikuu Härkä

Kiinalaisen horoskoopin synty

Mistä merkit ovat saaneet nimensä, on epävarmaa, mutta legendan mukaan eräänä uutena vuotena Buddha kutsui kaikki valtakuntansa eläimet luokseen, mutta vain 12 eläintä saapui paikalle.

Ensimmäisenä saapui rotta, sitten härkä, tiikeri jne. Kiitollisena siitä, että eläimet olivat saapuneet Buddhan luokse, hän päätti nimetä kunkin eläimen mukaan yhden vuoden ja kyseisenä vuonna syntyneet saisivat periä osan tuon eläimen luonteenpiirteistä, esimerkiksi härän vuonna syntyneet ovat ahkeria tekemään töitä, päättäväisiä, itsepäisiä kuten härät ja koiran vuonna syntyneet ovat uskollisia ja luotettavia kuin koirat.

Koska jokainen ei tietenkään voi saada kaikkia tietyn merkin luonteenpiirteitä on mielenkiintoista nähdä mitkä samankaltaisuudet toteutuvat ja se on juuri se kiinalaisen horoskoopin viehätysvoima.

Kiinalainen astrologia on paljon monimutkaisempaa, kuin tällaisessa yleiskatsauksessa voidaan tuoda esille. Täydellinen kiinalainen horoskooppi ottaa huomioon tulkinnassa vuoden, kuukauden, päivän ja kellonajan. Nyt esitellään kuitenkin vain kunkin merkin perusluonnetta elementtien ja eläinmerkkien kannalta ja voit saada niistä jonkinlaisen kuvan mitä tiettynä eläinvuonna syntyminen tuo tullessaan.

Lue ilmaiset horoskoopit

Vuosihoroskooppi

Uusi vuosihoroskooppi 2020

Ennustajamme ovat laatineet vuodelle 2020 horoskoopin jokaiselle tähtimerkille. Lue oma vuosihoroskooppisi. Vuosihoroskooppi kattaa eri elämän osa-alueet kuten työ, rakkaus, raha ja terveys. lue lisää...

Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Katso mitä länsimainen horoskooppi ennustaa sinulle tapahtuvan tällä viikolla. lue lisää...

Luonnehoroskooppi

Luonnehoroskooppi

Mitä syntymähetkesi astrologinen tulkinta kertoo sinusta ihmisenä, tutustu omaan horoskooppimerkkiisi. lue lisää...

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen astrologia määräytyy viidestä luonnon elementistä, joilla on merkkiin voimistava tai hillitsevä vaikutus ja kahdestatoista eläinmerkistä. lue lisää...

Kiinalainen vuosiennuste

Kiinalainen vuosiennuste

Minkä eläinmerkin hallitsemaa vuotta eletään nyt, mikä eläinmerkki hallitsi vuotta, kun synnyit, katso täältä ja tutustu eläinmerkkien vaikutukseen. lue lisää...

Älä murehdi huomista, voimme auttaa jo tänään !

Ennustukset.comin selvänäkijät ovat saaneet kutsumuksen ja näkemisen lahjan usein jo verenperintönä. Ennustukset.comin ennustajat ovat kokeneita ja heillä on ammattitaito ennustaa jopa useiden vuosikymmenien kokemuksella. Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan.

Heidän osaamiseensa kuuluu:

 • intuitiivinen selvännäkö
 • tarot tulkinta
 • astrologia ja horoskoopit
 • henkimaailman viestit
 • enkelikortti ennustus
 • korttiennustus
 • unitulkinta
 • reiki, energia ja kaukoparannus
 • numerologia
 • kristalliennustus
 • muut ennustukset
 • fortunetelling in English

Saat vastauksia useimpiin elämäntilanteisiin:

 • raha
 • rakkaus
 • ihmissuhteet
 • talous
 • parisuhde
 • perhe
 • työ
 • asuminen
 • hyvinvointi
 • terveysasiat
 • opiskelu
 • koulutus

Autamme sinua kohentamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Olemme auttaneet jo vuodesta 2005!

Ennustajat

Päivän suosituin: Marija - vankalla kokemuksella tulkinnat